Komunikat KS Cuiavia Inowrocław do kibiców Unii

• autor: Redakcja, 2018-04-06 23:07

Komunikat do kibiców ws. meczu z Cuiavią

Publikujemy komunikat Klubu Sportowego "Cuiavia" Inowrocław dotyczący meczu pomiędzy Cuiavią, a Unią Janikowo:

''Zarząd KS Cuiavia Inowrocław informuje, że na mecz pomiędzy Cuiavią, a Unią (14.04.2018, godz. 16:00) przeznaczono 200 sztuk biletów dla kibiców z Janikowa. Wszyscy kibice przyjezdni proszeni są o wchodzenie na stadion poprzez boczne wejście (od strony basenu) i po zakupie biletu udanie się do „klatki” przeznaczonej dla kibiców gości. Wejście główne (od strony Urzędu Miasta) udostępnione będzie tylko dla kibiców z Inowrocławia. Takie rozwiązanie znacznie usprawni wpuszczanie wszystkich sympatyków piłkarskich na stadion. Ponadto informuje się, że każdy zobowiązany jest do posiadania aktualnego dowodu tożsamości. Jednocześnie, Zarząd KS Unia Janikowo uprasza się o przygotowanie listy kibiców (wraz z numerami PESEL), którzy pojawią się na derbowym spotkaniu (osoby spoza listy mogą zostać niewpuszczone na obiekt).''

W związku z powyższym Zarząd KS Unia Janikowo informuje, że podczas meczu naszej drużyny z Kujawianką Izbica Kujawska, który zostanie rozegrany w sobotę, 7.kwietnia 2018 roku (godz. 15:00), wszyscy kibice planujący wyjazd do Inowrocławia na spotkanie z Cuiavią będą mogli wpisać się na wspomnianą listę. Będzie ona dostępna przy stanowisku spikerskim (środek zadaszonej trybuny). Ponadto zapisów będzie można dokonać od poniedziałku do wtorku w godzinach 16:00 - 19:00 w sekretariacie Klubu.

...